Skurker og sånn

31 03 2008

Morgan Andersen føyer seg elegant inn i rekken av skurker som:

1. Trekker anken av hensyn til andre – familie, ens gamle foreldre etc.

2. Lar vær å forfølge ankesaken, da dette vil være en for stor belastning for en selv (den uskyldiges kamp mot overmakten)

3. Lar vær å anke, da man ønsker å legge ballen død – selv om man er uskyldig (fordi man vil gå videre med sitt renhårige liv)

Ingen av ovennevnte grunner betyr at vedkommende er uskyldig, selv om de i beste sendetid hevder dette, alternativt hevder seg misforstått eller forfulgt av politiet, det offentlige, fiender eller [fyll inn det som passer]. Dersom man trekker anken eller lar vær å anke, er man per definisjon skyldig i det man er dømt for, og har akseptert dommen. Da er det for sent å komme sutrende og hevde at man ble lurt, forledet, ikke visste bedre etc. Jeg er skikkelig lei alle de som først erkjenner noe, og deretter i all ettertid hevder å være uskyldige. Dersom man ikke fikser å bli stemplet som en skurk, bør man heller ikke begå kriminaliteten. Litt sent for Morgan, men vi andre kan jo prøve å huske på dette 😉

Reklamer

Handlinger

Informasjon

3 responses

31 03 2008
Jacob

Selvsagt anker Morgan Andersen. Noe annet hadde vært totalt stupid. Han har fått den mildeste dommen noen kan tenke seg. Svindelen han har begått er i størrelse på 200 millioner. Han har løyet for hele det norske folk. Forsøkt å manipulere alt og alle. Forsøkt å legge skyld på Shittu. Forsøkt å legge skyld på Lyn kolleger. 20.000,- i saksomkostninger i en slik sak?? Det koster mer å skille seg fra en sur kjerring! Og på toppen av det hele så trekker aktoratet sin anke!!?? At ikke en kar som Morgan får smake fengselslivet etter en slik svindel og en slik opptreden er en skam for norsk rettsvesen. Og Morgen smiler nok lurt hele veien. Han gir uttrykk for at dette koster familen. Stakkars. Men han vet jævlig godt at dette er nesten like bra som en frifinnelse. Morgan har aldri erkjent egne feil. Han er suveren…! Derfor påvirker ikke dommen han heller. Og det finnes altid en syk jævel som vil ansette mannen innen kort tid.

31 03 2008
drittlei

Takk for et forfriskende innlegg Jacob. Jeg er i bunn og grunn enig med deg, og noen mennesker har en nesten ekstrem evne til å ikke ta inn over seg noe som helst. Andersen har i denne saken fremstått nærmest som en gråtekone og hevdet seg misbrukt av den ene etter den andre, mens det hele tiden har vært ham selv som har vært det sorteste fåret.
Du har nok også dessverre også rett i at en eller annen tulling velger å stole på ham og innta en fornektende «det var nok ingenting i det»-holdning. Jeg håper bare at Andersens sanne ansikt vil skinne mot oss fra avisforsidene en eller gang i fremtiden, da mennesker med særdeles slett moral, alltid glipper igjen.

Until next time, Morgan!

7 04 2008
Skyldig snik « Ting jeg er drittlei (og annet ;)

[…] Litt gøy å se at Karlsvik gjorde bruk av en av mine unnskyldninger også, jfr innlegget om Morgan Andersen […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: