Første gang? Yeah, right..

20 04 2008

Sandra Bullock og Jesse James ble ofre for en 64-årig kvinnelig fyllekjører i går kveld, uten at noen ble alvorlig skadet. Kvinnen som var årsak til ulykken, hevdet at dette var hennes første fyllekjøring – og syntes det var rimelig spesielt å debutere som idiot ved å kjøre på kjendisene. Hun ble oppgitt å ha to og en halv gang den lovlige mengden alkohol i blodet ved sammenstøtet.

I Massachusetts er lovlig grense alkohol i blodet for førere over 21 år, 0.08 – og 0.08 x 2.5 = 0.20. Vedkommende hadde altså en promille på 2, noe som for de fleste av oss ville ført til at vi ville begynne å oppvise forgiftningssymptomer og mister selvkontrollen *, og ville trolig ikke vært i stand til å kjøre bil. For å kunne kjøre med slik promille, har man trent mye og lenge. I the land of the free må man ha bil, og dette kombinert med forannevnte trening, våger jeg meg på følgende påstand. Dette er ikke første gangen vedkommende har kjørt i fylla, men heller første gang vedkommende ble tatt. Uansett vil jo dette være en morsom historie å fortelle medinnsatte under soning, så noe bra kom det jo ut av det hele.

* – Noen vil nok påstå at de mister selvkontrollen lenge før 2 i promille, noen allerede ved inntak av en pils eller to – men dette er den medisinske forklaringen 😀

Reklamer

Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: