Håp i hengende snøre

1 05 2008

Foreldrene til Madeleine McCann er ute og mener at sakene i Østerrike i det siste, der familiemedlemmer eller kidnappere har holdt folk fanget i årevis, kan gi dem håp om å finne Madeleine igjen. I frykt for å være kynisk og hjerteløs, er det bare å se på statistikken når det gjelder barn som bortføres. De aller fleste barn som ikke kidnappes av foreldre eller familiemedlemmer i barnefordelingssaker, blir ikke funnet i live hvis de ikke blir funnet i løpet av 4 timer. Etter 4 timer stuper antallet barn som blir funnet i live, og det er bare unntaksvis at barna er kidnappet for å beholdes av kidnapperen, så som kvinner som ikke selv kan få barn etc.
Menn som kidnapper barn med seksuelt motiv vil normalt ta livet av ungene relativt raskt etter at de er misbrukt, dessverre.

Likevel får vi krysse fingrene, men det synes som om utspillene til ekteparet McCann er blitt veldig desperate i det siste.

Reklamer

Handlinger

Informasjon

3 responses

1 05 2008
organa

Klart det er lov å håpe! Men jeg synes nok heller ikke det er så sannsynlig at den stakkars jenta lever i dag, det var nok altfor risikabelt for kidnapperen/kidnapperne å beholde henne etter all oppmerksomheten. Sånne folk kan jo ikke akkurat sies å ha den aller største respekten for andre menneskers liv og velvære…

1 05 2008
soserøret

Jeg tror nå fortsatt at det er foreldrene som ved et uhell har drept henne.
Fornektelsen er sterk og til slutt tror man på det selv.

2 05 2008
Ingrid

Oppførselen til Madeleines foreldre har vært temmelig bisarr, og kan som «Soserøret» sier handle om fornektelse i forbindelse med egen skyld. Eller det kan handle om hva disse menneskene er, i motgang. Jeg har overhodet ikke sansen for å trekke den nesten over all begripelse groteske forbrytelsen i Østerrike, frem som et tegn på at det kan være håp for et forsvunnet barn. Som småbarnsforeldre, å få HÅP når man hører om helt ødelagte mennesker som vakler ut i verden med så store indre og ytre skader at de for alltid vil ha problemer? Av onde valg ville en kanskje heller ønske et barn død enn i live i et uoverskuelig mareritt, av ren barmhjertighet? De kan jo heller håpe på at datteren er tatt av et ensomt menneske som steller godt med henne, men ha håp om at hun kanskje sitter i en kjeller nå, et år etter? Med all respekt, disse menneskene er ikke helt vel bevart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: