Quarten har daua

7 06 2008

Da er det over for Quart-festivalen, den årvisse festivalen i Kristiansand som samlet verdensartister i sol og regn gjennom 17 år, og festivalen er nå konkurs. Det er mye hit og dit i forhold til hvem som har skylden for dette, men at bare 2000 har kjøpt festivalpass en måned før festivalen skulle begynne, sier vel litt om interessen for årets artister. Uansett, flere aviser har skrevet om dette med ulikt fortegn. Se og Hør nevner at festivalen ikke minst er kjent for at Kronprinsen og Mette-Marit møtte hverandre der i 1999. Det var akkurat det jeg husket Quart-festivalen for… 😉

Dagbladet drar til med en bildeserie om Quarten, som trolig skal summere opp opplevelsene gjennom mange år.

Det er trist å se at 17 år med jobbing for de ansvarlige for festivalen og hundretusenvis av besøkende resulterer i 16 bilder, der to av disse er det berømmelige «hekking ved vann» og kvasi-porno-økologene Fuck For Forest sin «opptreden» under Cumshots konsert i 2004.

Det var jammen ikke mye til ettermele.

Reklamer

Handlinger

Informasjon

3 responses

7 06 2008
tankekorset

Det kan du pinadøtten meg si. Er forresten kjipt at Quarten ikke er lenger. Har du husket å heise flagget på halv stang?

8 06 2008
Erik

Tror mye av det skyldes at quarten har for bredt tilbud. De er litt av alle sjangere, men for lite av hver til at tilhengere av en sjanger finner seg fristet av tilbudet. Skyldes kanskje andre ting og.

Det er jo ganske synd.

10 06 2008
Knut

Som en betrakter for utsiden tror jeg mest på at et eller annet «rasshøl» i organisasjonen førte til at en av de dyktigste medarbeiderne valgte å rømme til nabobyen med sin mennesklelige kapital. I og med at jeg ikke har hørt at Arendals festival er avlyst, tolker jeg dette som en seier for oss som foretrekker å jobbe i hyggelige omgivelser, uten «rasshøl/assholes»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: