La oss brenne alt vi ikke liker

9 06 2008

Pastor Richard Patrick i baptistkirken Abyssinia i Virginia, USA har lansert en ide om å brenne voldelige spill og destruktiv rap på grunn av den negative innflytelsen dette har på dagens ungdom.

Ja, hvorfor ikke? Det finnes jo en rekke eksempler på at det å brenne alt vi ikke liker har fungert bra tidligere, sånn som her og her.

😉

Reklamer

Handlinger

Informasjon

6 responses

9 06 2008
obskur

Tja… det er jo en del fjortis-pop, trance og liknende jeg kunne tenke meg å brenne – det var det de mente, var det ikke? 😉

9 06 2008
huff

Nå begynner jeg å bli lei «kristne» som klager på alt som de ikke mener er rett. Tenk lang tid tilbake når kristendommen ble innført med korstog!! Har lært at noen av de 10 bud er at man ikke skal slå i hjel? ikke lyve? stjele?… tolk alle 3 som dere vil, men det er jo faktisk noe av det der religioner går ut på!(Kirken jeg tenker på, men sikkert i flere religioner)

Hvorfor er det spesielt mye snakk om «gangster-rap»? Hadde folk tatt seg tid til å høre på litt mer ukjent rap så har de veldig masse fornuftig å komme med. Like mye vold, sec, drugs i rock for eksempel? Og all trance,pop, etc. hvor artistene synger om dop? Er det så mye bedre? Eller er det bare mangel på engelsk-kunnskaper slik at de ikke hører på tekstene, og får bare servert tekstene av gangster-rap i media?

Kan ikke mennesker snart begynne å tenke selv? Tro på ting de vet er FAKTA og ikke leve livet etter hvordan andre «høyt stående» mennesker mener det skal være? Synes det er veldig merkelig at det er så mange troende som lever etter de verdiene lederne i landet sier er rett når det er ingen som kan bevise noe?
En annen ting jeg også er veldig oppgitt over er at mine skattepenger er nå med på å betale lønnen til en norsk prest som driver med exorcisme!? Trodde jeg levde i Norge jeg? Kan ikke staten snart ansette spåkoner på stortinget og healere på sykehus da? Ville ikke ting blitt mye lettere for alle? NEI, for det er ikke fysisk mulig, akkurat som det er fysisk umulig å drive «demoner» ut av en menneske kropp når demonen ikke finnes i utgangspunktet! Og den som bestemmer om en person får lov til å gjennomføre en exorcisme er en psykolog? Tror de som innfører slike regler osv. burde få et livstidsfrikort hos en psykolog og gi han masse ubrukelige piller så kansje han kommer på bedringens vei.

Terningskast 6 til staten og alle dere religiøse der ute, dere står virkelig for de rette verdiene.
420-

9 06 2008
predikeren

Skolebarntakktikken:»å brenne lærebøkene» er blitt nesten umulig å gjennomføre…
Nyere bøker og tidsskrifter egner seg ikke engang til opptenningsmateriale.
De bruker altfor mye stein»mel» i papirproduksjonen, marmormel tror jeg det er.
Så når du nå ser en førsteklassing på veg til skolen, har han ranselen full av stentung kunnskap . Dette er ikke brennbart….

9 06 2008
elghunk

Mange slår seg på brystet og galer «ytringsfrihet», men det er bare å ytre ordet «barneporno», så befinner disse seg plutselig på andre siden av bordet. Vi har allerede et digitalt bokbål som alle skryter av å støtte.

10 06 2008
JKR

Bra kommentar «elghunk». Meget dårlige argumenter av deg «huff». Jeg blir nesten stum. Terningkast 6 til dine umodne argumenter. Vi må innse at dette blir en diskusjon om hva vi tror er godt for samfunnet. Å hevde at voldelige dataspill ikke har en negativ innvirkning på mennesker blir i beste fall latterlig. Man må kunne få si ifra (ytringsfrihet) hva man mener om ting. Det må kristne også få lov til «huff», uansett hvor lite du liker det. For all del, folk må selv få velge hva de vil utsette seg selv for, men å la barn bli påvirket av dette kan ikke være godt for det samfunnet vi lever i.

10 06 2008
huff

Er ikke veldig god til å skrive, men fortsatt mener det samme fortsatt. Vi har en aldersgrense på filmer og spill slik at barn i utgangspunktet ikke skal spille disse spillene og se disse filmene. Er du over 18 år og skylder på at du har drept så og så mange på grunn av du spilte akkurat det spillet eller så den filmen, mener jeg i bunn og grunn at det ikke er årsaken til handlingene hannes/hennes. Tenk på den tiden de ikke hadde noen form for tv’er og pc’er osv. Var like mye groteske drap på den tiden, hvis ikke værre?Dette var noe hele verden ikke fikk vite på grunn av liten media dekning. Nå skal alle finne noe å skylde på og studere ting grundig osv hvorfor akkurat det skjedde.
Tror det ligger i menneskets natur fra de blir født og utviklingen fra han er et spedbarn til de blir barn, ungdom og voksen har veldig mye med miljøet de vokser opp i og om de i utgangspunktet har lettere for å bli «psycho». Må ikke være nødvendig å brenne og kvitte oss med alt som ikke noen få personer i verden ikke liker når over 98% av dem som bruker det klarer seg helt fint og ser på det som veldig god underholdning akkurat forde det er ting man ikke kan gjøre i virkeligheten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: