Abid Q. Rajas behov for eksponering

26 06 2008

Er det bare meg, eller fremstår advokat Abid Q. Raja som usedvanlig pr-kåt? I dag slo lynet ned i hagen hans, og det var nok dramatisk, men hvem var det som ringte avisen?? Nå har jeg aldri opplevd å ha lynnedslag i hagen, men ville avisen kommet for å dokumentere det? Ville jeg eller naboene mine i det hele tatt ringt dem for å fortelle om dette?

Trolig ikke.

Det hadde blitt en god historie som man kunne delt med venner og kjente, ikke med gud og hvermann, illustrert av bilder der man vandrer rundt i hagen og vifter med armene.

Det slår meg at Raja lever etter prinsippet om at all reklame er god reklame – og vil til og med annonsere det faktum at selv værgudene ser seg nødt til å justere hans opplevde betydning fra tid til annen.

😉

Reklamer

Handlinger

Informasjon

16 responses

26 06 2008
Bolla

Det der er jeg hjertens enig i. Jaggu godt jeg ikke er alene om slike tanker

27 06 2008
frédéric

Jeg er helt enig med deg. Hadde tenkt å kommentere akkurat det samme, men ser at du kom meg i forkjøpet. Han fyren er ikke god, spør du meg. Det verste er at han stiller opp for fotografen og viser dem hagen sin og peker opp mot himmelen for å liksom forklare at akkurat her, ja akkurat her ja, her slo lynet ned. Det lynte over hele Oslo. Vi fikk det med oss. Vi trenger ikke at denne advokaten skal fortelle oss det. Kanskje han bør vurdere en karriere hvor han kan bli kollega med værdamene på TV2. Da kan han stille opp i bikini i hagen sin, enten i beste sendetid, eller klokken 23:45 på db.no

27 06 2008
Jens

Hvis dere sier at Abid Q. Raja er PR-kåte, hva er da Tommy Sharif?

27 06 2008
Henrik

Noe er galt når en advokat stiller opp i dagbladet med intervju og store bilder fordi lynet har slått ned utenfor huset hans.

27 06 2008
en ekte viking søn

ja nå vil odin å den idioten så forsvarer alt slags banditt pakk fra sør,
er det ingen så skjønner at naturen er dritt lei av oss mennesker?? bare se hvor mye flom jordskjelv osv som rammer diktatur/stats land der staten diktatoren kontrollerer folket med overlegen intelligens?

27 06 2008
Kjelloff

Dette er jo gudenes straffedom

Smalt litt her og der på Løkka også. Og ifølge min gode veninne i Bærum så smalt det gud/allah hjelpe meg der også (Litt før da ettersom det kom den veien).
Etter gammel norrøn religion så er det han TOR som er ute å kjører med jernhjul på dårlige veier. (Hørte du det Liv Signe Navarsete) Da gnistrer det og – så – smeller det. Forstår ikke Raja såpass?
Eller var det Jesus som pissa på høypentledningene ett eller annet sted der oppe og Muhammed ble forbannet fordi det van hans master de hang i?
Dette må oppklares, først i forhørsretten, deretter i tingretten, så i lagmannsretten og med en selvfølgelig anke til høyesterett. Hvem er skyldig? Nytter det ikke med høyesterett så har vi Strasbourg.
Og så var det vist en norsk trubadour som lagde en strofe om «at ja de pænga, ja de pænga, de er til bekymring for fattig og for rik»
MVH
Kjelloff
PS: Så skal det sies med litt mer alvor at innenfor de sakene Raja har tjent penger på, så har han et visst poeng.

27 06 2008
Morten

Hva sier det om Dagbladet som gidder å trykket det mølet.
Når en av de store riskdekkende avisene skriver om dette er det et tegn på at journalistene er et stort problem for samfunnet. Dette er en drittsak som aldri burde nå lengre enn søplekassa på desken.

Litt lite oppmerksomhet denne uke Og visp så må lynet slå ned hos Raja.

27 06 2008
svein

Kanskje lynet var på jakt etter pornoskjegget hans..

27 06 2008
Arild

Er det bare jeg som stusser over at det mannen kaller en hage ser ut som en åker der kuer og andre dyr kan gresse?

27 06 2008
sivert40

Har noen av dere tenkt tanken at aviser redaksjoner og andre medier faktiskt sitter en politiradio PÅ hele døgnet, så når det noen ringer et av nødnumrene så hører media det, og dem kan da høre også hvem som ringer inn. Hvorfor tror dere at media kan på plass før politiet, brannvesen og ambulansen når det har skjedd noe…..Jo, fordi dem lytter på hva som skjer via politiradio, derfor visste Dagbladet om det var hos Raja……

27 06 2008
John

Jeg blir så lei denne karen!
Den neste avisen som har en sak: Boikott! tvert!

27 06 2008
Sylfest Syl

Kjempeskummelt med lyn i hagen!
Stå på Raja, ikke la deg knekke av det norske været og den skumle rasismen!
Carl I Hagen burde skamme seg, og det ikke bare en gang, men mer enn dette!

Synd at denne flotte halvnegeren nå slutter som advokat, men etter en sånn hageopplevelse kan en ikke vente annet enn at slluttten måtte komme.

27 06 2008
aramisblogg

Syns pressen må ta endel av ansvaret her,og at de gidder å skrive noe så unyttig i en avis,forteller mer om dem enn denne «mørke» advokaten;) Stå på Raja!! Hva med den historien hvor 2 forball-lag ble slått i bakken av lynnedslag i selve forballbanen på Ekebergsletta :o)

27 06 2008
stigen

veldig bra blog!

27 06 2008
drittlei

Takk for alle kommentarer folkens! Det er trist at slike ikke-nyheter stjeler oppmerksomhet og at slike som Raja har direktelinje til førstesidene, nærmest uansett hva som har hendt.

27 06 2008
Monica

Å herregud. Det var det første jeg tenkte da jeg leste artiklen.
Fyttirakkern, lyn har vi aldri hørt om!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: