Mot dumhet..

27 06 2008

.. kjemper selv gudene forgjeves.

Kjendis.no har en fornøyelig artikkel om en svensk kvinne som skulle tatovere et av samboeren designet motiv på ryggen, der teksten skulle inneholde ordene «Good» og «Evil» – for å illustrere «the duality of man«. Tatovøren, som trolig ikke besto folkeskolen, tatoverte i stedet «God» og «Evil» slik at kvinnen og hennes, i ærlighetens navn både stygge og amatørmessige tatovering, nå reklamerer for at Gud er ond. Hun er ikke spesielt fornøyd med dette og mener at tatoveringssjappa bør betale for å få fjernet tatoveringen med laser, mens de hevder at hun fulgte selve prosessen og godkjente den underveis.

Uansett hvem som har rett eller feil her, synes jeg bildet i artikkelen fint illustrerer at man absolutt bør tenke seg godt om før man bestemmer seg for å tatovere seg, og passer flott inn som innlegg til min tidligere artikkel om dette emnet 🙂

Reklamer

Handlinger

Informasjon

2 responses

29 06 2008
Thlom

Skjønner at hun krever pengene tilbake og/eller at feilen rettes opp. Jeg skjønner ikke at hun vil fjerne tattisen. Siden hun tydeligvis hadde lyst på tatoveringen så kan hun gå til en annen tattovør som kan rette opp feilen og forbedre selve tattisen. Laserfjerning av tattoveringer etterlater vel også arr.

29 06 2008
drittlei

Det er vel også mulig at hun oppdaget at tatoveringen ikke ble spesielt fin, og benytter feilskrivningen som påskudd for å få fjernet hele greia?

Det burde være relativt lett å rette opp i bare den ene, lille feilen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: