Politiet og overtid

23 09 2008

Man kan mene hva man vil om «aksjonene» som foregår i politiet for tiden, Grande Røys påstander om at politiet muligens bryter fredsplikten i arbeidslivet eller at politiet forsøker å presse justisministeren til å iverksette ekstraordinære tiltak, men det er noe som er galt når hele polititjenesten i dette landet bryter sammen når ingen vil jobbe overtid.

Såvidt meg bekjent er overtid noe som skal dekke ekstraordinære forhold, ikke noe man skal basere tryggheten til innbyggerne i dette landet på. Det er jammen på tide at vi får en politistyrke som med normalmannskap kan sørge for at alle føler seg trygge og som greit håndterer det som måtte dukke opp av oppgaver. Gi dem gjerne et risikotillegg eller mer generelle tillegg for den del, men nå får politikerne jammen ta grep i denne saken.

Så kan Grande Røys, som jeg trodde ville bli glad når ikke klassepurken regjerte i gatene, fortsette å sulle med truslene sine.

Reklamer

Handlinger

Informasjon

2 responses

24 09 2008
birger

Jeg er drittlei all sytinga og klagingen til politiet. Nå må de snart ta seg sammen. Det er få som har fått tilført så store midler som dem i løpet av de siste årene, men de blir likevel aldri fornøyde. Så blir de istedet sure og vonbrotne og bruker skitne triks som kollektiv sykemelding. De visste hva de gikk til og får værsågod finne seg i litt overtidsarbeid de også.

24 09 2008
drittlei

Poenget mitt er at man ikke kan basere seg på overtidsarbeid for å få ting til å gå rundt. Dessuten er de vel misfornøyde med lønna de får i forhold til arbeidet som utføres. Verden har nok blitt voldeligere de siste årene, og de mener at dette bør gjenspeiles i lønn. Det hjelper sikkert heller ikke at politidirektør Killengren går ut og sier at hun er fornøyd med at reallønnsveksten for politiet har vært dårligere for politiet enn andre i staten.

Jeg tror ikke man for fornøyde arbeidstagere av sånne uttallelser 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: