Oss – idiotene

13 04 2008

Argh! Jeg er er så helvetes forbannet akkurat nå, etter at svensk politi melder at de har funnet liket av Engla, den 10 år gamle jentungen som forsvant for en tid tilbake. Jeg er rasende på den 42-årige svinepelsen som har erkjent både drapet på, og sikkert misbruket av, henne og en kvinne i 2000, men mest av alt er jeg forbannet på oss som lar dette skje. Dette var nemlig ikke første gangen vedkommende hadde begått en seksualforbrytelse.

Hvor mange ganger skal vi tillate at overgripere behandles som vanlige forbrytere, slike som (muligens) kan avskrekkes og/eller helbredes med straff i form av bøter eller fengsel? Disse menneskene motiveres ikke av behovet for penger, stoff eller andre realgoder, men behovet for seksuell tilfredsstillelse. Enten overgrepene disse begår motiveres av drift eller legning, er ikke dette noe som kan «helbredes» ved å låse dem inne en stund. All forskning viser at tilbakefallsforbrytere som begår seksuelle overgrep, ikke slutter av seg selv. Ikke alle seksualforbrytere gjentar forbrytelsene sine, men de som faktisk gjør det, gjør det igjen og igjen.

Når skal hensynet til befolkningens sikkerhet, og kvinner og barn i særdeleshet, bli det som veier tyngst – og ikke hensynet til forbryteren?

Engla-saken i Sverige er dessverre bare det siste eksemplet på slike overgrep, og om etpar dager har vi en annen sak å konsentrere oss om.

Nå er det på tide at vi tar debatten om håndtering av slike forbrytere, og mitt innlegg i så måte er: Lås faenskapet inne til de er friske. Blir de ikke friske, slipper de ikke ut.

Ta for øvrig en titt på mitt tidligere innlegg.

Reklamer

Handlinger

Informasjon

3 responses

13 04 2008
Yupi

Ved neste valg skal det partiet som går inn for tvungen, medisinsk kastraksjon få min stemme! Jeg har ikke tro på vanlig «snill» behandling av slike kriminelle eller myk overgang til samfunnet fordi de en dag slipper ut. Den som laster ned barneporno og enda verre – , kidnapper, voldtar og dreper barn- er absolutt nederst på rangstigen og fortjener rett og slett ikke noe annet enn å få eliminert seksualdriften for evig og alltid!

14 04 2008
sisselkathrine

Jeg er helt enig med deg! Vi må fan begynne å skjerpe oss og beskytte barna mot disse dyrene!

13 05 2008
Er seksuelle overgrep alvorlig? « Ting jeg er drittlei (og annet ;)

[…] Spesielt interesserte kan ta en titt på det jeg har blogget om sedlighetssaker her og her og her og her. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: